12 شهريور 1405 - 10:36

بانک مسکن ۲۸۲۶خانوار کردستانی را خانه دار کرد

افتتحاج پروژه
طی مراسمی، ۸۰ واحد مسکونی نهضت ملی با تسهیلات بانک مسکن در شهرستان سنندج به بهره‌برداری رسید. تاکنون ۲۸۲۶ واحد نهضت ملی با تامین مالی این بانک به متقاضیان تحویل شده است.
کد خبر : ۱۸۶۴۵۲

به گزارش ایبنا و به نقل از روابط عمومی بانک مسکن، در این مراسم، «آرش زره‌تن لهونی»، استاندار کردستان ضمن تقدیر از تلاش‌ها و پیگیری‌های صورت گرفته در رفع موانع پروژه، افتتاح این واحدها را گامی مهم در راستای توسعه عدالت اجتماعی در حوزه مسکن استان دانست.

استاندار کردستان همچنین اقدامات بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و بانک مسکن را در تامین و واگذاری زمین و پرداخت به موقع تسهیلات، قابل تقدیر خواند و بر اهمیت هماهنگی و پیگیری مدیران برای جبران عقب‌ماندگی‌های احتمالی در اجرای پروژه‌ها و تسریع در عملیات اجرایی طرح تاکید کرد.

تامین مالی ۶۳۰۷ واحد نهضت ملی توسط بانک مسکن استان کردستان

همچنین «امید راست بین» مدیر شعب بانک مسکن استان کردستان، با بیان اینکه پروژه ۲۰۰ واحدی سنندج در زمینی به مساحت ۲۴ هزار مترمربع تعریف شده است، اظهار داشت: فاز اول این پروژه شامل ۸۰ واحد مسکونی در قالب ۵ بلوک است که برای هر واحد مبلغ ۶۵۰ میلیون تومان تسهیلات پرداخت شده است.

راست بین در ادامه افزود: تاکنون قرارداد تامین مالی ۶۳۰۷ واحد مسکن در قالب طرح نهضت ملی مسکن به ارزش ۲۸ هزار میلیارد ریال منعقد شده است که از این مبلغ، ۲۰ هزار میلیارد ریال به حساب سازندگان واریز شده و ۲۸۲۶ واحد نیز تحویل داده شده است.

وی با تاکید بر اینکه بانک مسکن به تنهایی ۷۰ درصد از تامین مالی کل واحد‌های نهضت ملی مسکن در استان کردستان را بر عهده دارد، نقش این بانک را در خانه‌دار کردن اقشار مختلف جامعه اساسی خواند.

مدیر شعب بانک مسکن استان همچنین از همراهی متقاضیان در پرداخت به موقع آورده‌های خود قدردانی کرد و این همکاری را عامل مهمی در پیشرفت و بهره‌برداری پروژه‌ها دانست. در این مراسم، کلید واحد‌های احداثی پروژه به صورت نمادین به متقاضیان تحویل داده شد.

ارسال‌ نظر
captcha